Veel gestelde vragen

V: Is de Inside Approach geschikt voor zowel links- als rechtshandige spelers?
A: Yep.

V: Duurt het lang voor ik resultaat zie?
A: Nee. als je de instructie  leest en de DVD’s bekijkt voordat je gaat oefenen, zal je op de driving range heel snel positieve veranderingen ervaren.

V: Voor welke type speler is de Inside Approach geschikt?
A: Voor alle golfers van beginners tot professionals. Het is ontworpen om je swing path te verbeteren en dus niet alleen de vervelende “‘slice” uit je slag halen. Met de Inside Approach kan je ook Pulls, Hooks en Pushes leren slaan.

V: Kan je de Inside Approach ook binnen gebruiken?
A: Dat kan zeker, alleen is ons advies dan om geen echte golfballen te gebruiken. Bekijk goed voor je begint of een veilige maar wel volledige swing kunt maken. Is dat niet het geval dan raden wij het gebruik binnenshuis sterk af.

V: Welke golfclubs kan je gebruiken?
A: Je kan alle clubs die je in de tas hebt zitten gebruiken

V: Raken mijn clubs beschadigt als ik de Inside Approach raak?
A: Nee, zolang het apparaat gebruikt wordt waar het voor bedoelt is zal er geen schade aangebracht worden. Mocht u onverhoopt andere onderdelen dan het zachte kussen raken, dan zou er eventueel een beschadiging op kunnen treden.

Q:  Kan ik de Inside Approach op afslagmatten en natuurgras gebruiken?
A: Absoluut. De Inside Approach kan op elke ondergrond geplaatst en gebruikt worden.

THE SIX SWING CHALLENGE: The Inside Approach golf swing trainer is the first golf training aid that guarantees to cure your slice, increase your distance and lower your scores in just 6 swings or less.